Op 3 december wordt in de gemeente Heist-op-den-Berg de Gemeentelijke Raad voor Personen met een Handicap verkozen.

Verkiezingen Gemeentelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap

Op maandag 3 december 2012 om 20 uur organiseert de Gemeentelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap (GAPH) een algemene vergadering. Tijdens deze vergadering moet onder andere een nieuw dagelijks bestuur verkozen worden. De stemgerechtigde leden van de algemene vergadering verkiezen bij geheime stemming het nieuwe dagelijkse bestuur dat zijn functie opneemt vanaf 1/1/2013.

Ben je nog geen lid van de algemene vergadering, maar wil je wel mee stemmen of wil je je graag kandidaat stellen voor een functie in het dagelijks bestuur, dan kan je je schriftelijk kandidaat stellen voor het begin van de algemene vergadering. Dit kan je dan doen door een mail te sturen naar Tinne Persoons, de secretaris van de GAPH, mailadres tp@ocmw-heist-op-den-berg.be, of door een brief te sturen naar Tinne Persoons, OCMW Heist-op-den-Berg, Stationsstraat 2, 2220 Heist-op-den-Berg.

Zowel inwoners van Heist-op-den-Berg die niet verbonden zijn aan een verenging als personen die een verenging uit Heist-op-den-Berg vertegenwoordigen, kunnen lid worden van de algemene vergadering en zich verkiesbaar stellen voor een functie in het dagelijks bestuur.

Voor meer informatie kan je ook terecht bij Tinne Persoons op het nummer 015 24 93 50.